Home


Welkom bij Handelsonderneming Bolex B.V. !
 

Handelsonderneming Bolex, is het adres voor al uw landbouwwerktuigen en stalinrichtingen, of het nu gaat om groot of klein, nieuw of gebruikt, bij Bolex vindt u altijd een passende oplossing ! En ook voor de bijbehorende service kunt u bij Bolex terecht.
 
Met deze visie in gedachten begon IJsbrand Boogaard zijn bedrijf in de boerenschuur van zijn vader. Echter al snel groeide het uit haar jas en werd er een opslagloods naast het ouderlijk bedrijf gebouwd. 
 
Hoewel Bolex mag rekenen op een royale klantenkring in de directe omgeving, richten we ons ook op de rest van Nederland en ver daarbuiten ! De Roemeense markt bedienen we
met een eigen commissionair afkomstig uit dit land. Hier hebben we een kleine voorraad machines staan.
 
Onze afzetmarkten vormen tevens onze inkoopmarkten. Bolex is altijd op zoek naar gebruikte machines. Vooral voor jong gebruikte weidebouwmachines houden wij ons graag aanbevolen. Of het nu gaat om machines in binnen of buitenland.
 
Wij hopen dat u na een bezoek aan onze website een goed beeld heeft gekregen van wie we zijn en wat we doen. Neem eens een kijkje in ons aanbod, misschien staat er iets voor u bij !
 
Tot ziens in Lexmond !
 
IJsbrand en Sabina Boogaard en medewerkers